بيش از 100 پوستر براي پنجمين جشنواره تجسمي فجر طراحي شد
.....................................................................................
.....................................................................................
تندیس طوبای زرین جشنواره بین المللی فجر
.....................................................................................
بيش از 100 پوستر براي پنجمين جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي فجر طراحي شد.
به گزارش سایت آثار هنرمندان ایران به نقل از روابط عمومي پنجمين جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي فجر، طي فراخواني از طراحان پوستر دعوت شد پوستر پنجمين جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي فجر را طراحي كنند كه با پايان مهلت بيش از 100 طرح ارائه شد.
هيئت انتخاب متشكل از بهرام كلهرنيا، محمد خزايي و سيدعباس ميرهاشمي از ميان پوسترهاي رسيده آثاري را به عنوان برگزيده انتخاب نكرد اما سه اثر از محمد ابراهيم پوستين چي، ايمان زرگري ساماني و سيده جميله سيدهاشمي را شايسته تقدير دانست.
پوسترهايي كه شايسته تقدير شناخته شدند در مواد تبليغاتي پنجمين جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي فجر استفاده خواهد شد.
پنجمين جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي فجر در رشته هاي نقاشي، خوشنويسي، نگارگري، سفال و سراميك، تصوير سازي، مجسمه سازي، پوستر، عكاسي و كاريكاتور و بخش مقالات علمي 14 بهمن تا 12 اسفندماه سال جاري برگزار خواهد شد.
هنرمندان براي شركت در پنجمين جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي فجر مي توانند آثار خود را تا 15 آذرماه سال جاري از طريق سايت جشنواره به نشاني www.ivafestival.ir ارسال كنند.
رشته نقاشي با موضوع ايثار و فداكاري و رشته مجسمه سازي با موضوع وحدت است كه هر هنرمند در رشته نقاشي مي تواند حداكثر پنج اثر و در رشته مجسمه سازي حداكثر سه اثر به جشنواره ارائه كند.
ارزش هاي انساني و الهي موضوع رشته سفال و سراميك و شعائر اسلامي و ايراني موضوع رشته نگارگري است و هر هنرمند حداكثر سه اثر را مي تواند در اين رشته ها ارائه كند.
رشته خوشنويسي فقط به گرايش نستعليق اختصاص دارد و هر هنرمند خوشنويس مي تواند حداكثر سه اثر را با موضوع آيات قرآني، احاديث و اشعار براي جشنواره ارسال كند.
داستان هاي انقلاب اسلامي موضوع رشته تصويرگري است و هر تصويرگر حداكثر پنج اثر مي تواند به جشنواره ارسال كند و رشته پوستر با موضوع عدالت برگزار مي شود و هر هنرمند مجاز است پنج اثر به اين بخش ارائه كند.
رشته عكاسي با موضوع شاديهاي زندگي و اميد به زندگي در گرايش مستند اجتماعي است و هر عكاس حداكثر هفت عكس را مي تواند به جشنواره بفرستد و رشته كاريكاتور فقط به گرايش كارتون موضوعي اختصاص دارد كه هر هنرمند مي تواند حداكثر شش كاريكاتور را با موضوع توهم دشمن به جشنواره ارائه كند.
رشته هاي عكاسي ، كاريكاتور و پوستر به صورت بين المللي برگزار مي شود.
بخش مقالات علمي به « بررسي تحولات هنرهاي تجسمي انقلاب اسلامي » اختصاص دارد و هر شركت كننده مي تواند حداكثر سه مقاله به دبيرخانه جشنواره ارسال كند.
تاريخ خلق آثار ارسالي به پنجمين جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي فجر مي بايست از ابتداي سال 1390 به بعد باشد و آثار تاكنون در جشنواره ها و دوسالانه ها ارائه نشده باشد.
پنجمين جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي فجر به دبيري سيدعباس ميرهاشمي از سوي مركز هنرهاي تجسمي با همكاري موسسه توسعه هنرهاي تجسمي معاصر در تهران و استانها برگزار خواهد شد.
...............................................................................
لطفا با نظرات ارزشمند خود ما را یاری فرمائید
شما نیز می توانید جهت مشاهده مطالبی که مخصوص اعضای ویژه این سایت است به عضویت رسمی این سایت در آمده و از این پست و دیگر پستها و تصاویر محدود شده دیدن فرمایید