در سالروز بمباران حلبچه وگرامیداشت شهدای این شهر :
دومین نمایشگاه مجسمه های استاد هادی ضیاءالدینی در استان کردستان شهر سنندج افتتاح شد
......
......
با همکاری حوزه هنری استان کردستان ، دومین نمایشگاه مجسمه آثار استاد دکتر هادی ضیاء الدینی در سالروز بمباران شیمیایی حلبچه و گرامیداشت شهدای این شهر در محل گالری سوره پردیس سینمایی بهمن سنندج افتتاح شد .
به گزارش سایت آثار هنرمندان ایران « عزیزی هنر » به نقل از روابط عمومی حوزه هنری استان کردستان در این نمایشگاه که ساعت 17 روز دوشنبه 25 اسفند ماه 93 به مناسبت سالروز بمباران شیمایی حلبچه با حضور امین مرادی رئیس حوزه هنری استان کردستان و هنرمندان و علاقه مندان آثار این استاد توانمند استان وکشور افتتاح شد تعداد 30 اثر از آثار حجمی استاد هادی ضیاء الدینی در معرض نمایش علاقه مندان قرار گرفته است .
این نمایشگاه که دومین نمایشگاه آثار مجسمه ای استاد هادی ضیاء الدینی در سنندج می باشد آثاری با موضوع حلبچه ، کوبانی ، شنگال ، پرتره زنان ومردان کرد و مفاهیم متعالی ایثار ، شهادت ، عشق و خود شناسی به چشم می خورد .
استاد دکتر هادی ضیاء الدینی سال 1335 در سنندج و محله « جور آباد » و در خانواده اي اهل شعر و عرفان بدنيا آمد . پدروی انساني شريف و بيش از حد پرهيزكار بود . او بود كه رفتار و زندگي شرافتمندانه را به فرزند آموخت و مادردر نهايت دلسوزي و فداكاري در تربيت فرزندان آني غافل نبود . قبل از دبستان به نقاشي می پردازند و بعد ازدوره ابتدائي اولين گامها را در مجسمه سازي برداشته و اين دو را با رنج فراوان و بدون آموزش و كلاسي آكادميك همزمان پيش می برد . سال 1356 وارد دانشكده هنرهاي زيباي دانشگاه تهران شده و زیر نظر اولين استاد خود« هانيبال الخاص » با ارزشهاي طراحي آشنا شده و و در این سالها می آموزد که كه پيمودن راه هنر جز با كار ،كار و كار فراوان ميسر نيست شايد بدين خاطر است كه از آن هنگام تا كنون از پركارترين نقاشان و طراحان سرزمين ایران می باشد . مدت هفده سال همزمان با تحصيل به آموختن به آموزش پرداخته و پایه ریز اصلی بنيادهاي آكادميك هنر طراحي ،نقاشي و مجسمه سازي در كردستان می گردند.
وی در سال 1392 موفق به اخذ درجه یک هنر (دکتری ) گردیده و به عنوان یکی از مفاخر بزرگ هنر کردستان از جایگاه والایی در بین مردم کردستان برخوردار می باشند .
این استاد توانمند کردستان از سال 1354 تا کنون بیش از 39 نمایشگاه انفرادی را در سنندج برگزار نموده است و همچنین برگزاری نمایشگاه های متعدد داخلی را در شهرهای تهران، سنندج، اصفهان، تبریز، ایلام، همدان، مهاباد، سقز، مریوان، بانه، قشم، چابهار، کرمانشاه، اشنویه، بیجار، دیواندره در کارنامه هنری خود به ثبت رسانده است .
استادهادی ضیاء الدینی نمایشگاههای متعددی را نیز در خارج از ایران از جمله چین، واشنگتن (ایالات متحده آمریکا)، لندن، برن (سویس)، مارتینی (سویس) ،ژنو(سویس) ،قرقیزستان ،قزاقستان ،ازبکستان ،کویت ،سلیمانیه کردستان عراق،اربیل ،حلبچه و سوریه را از آثار هنری خود برپا نموده اند .
از موفقیت های این استاد برجسته نقاشی و پیکره ساز توانمند کشور می توان به برگزیده در چهارمین بی ینال (دوسالانه) نقاشی ایران (موزه هنرهای معاصر تهران ۱۳۷۶) برگزیده اولین بی ینال (دوسالانه) بین المللی طراحی ایران (موزه هنرهای معاصر تهران ۱۳۷۸) منتخب اولین جشنواره هنرهای تجسمی اصفهان و دریافت دیپلم افتخار در زمینه مجسمه سازی ۱۳۶۷ اشاره کرد
استاد هادی ضیاء الدینی از پیکره سازان برجسته کشور می باشند که آثار ایشان در ایران وکشورهای مختلف در میادین اصلی موجود می باشد ازجمله :
ساخت ونصب مجسمه تمام قد گاندی (دراندازه طبیعی) رهبر مردم هند در سال ۱۳۵۳
ساخت و نصب پیکره «چوپان» با ارتفاع سه متر در پارک آبیدر سنندج
ساخت و نصب پیکره «آزادی» با ارتفاع شش متر در میدان آزادی سنندج
ساخت و نصب پیکره «دو کودک» با ارتفاع چهار متر در پارک آبیدر سنندج
ساخت و نصب پیکره «مولوی کرد» با ارتفاع ۵/۳ متر در میدان مولوی کرد سنندج
ساخت و نصب پیکره «کارگر» با ارتفاع ۴ متر در میدان کارگر سنندج
ساخت و نصب پیکره «استاد هه ژار » با ارتفاع ۴ متر در میدان استاد هه ژار مهاباد
ساخت و نصب پیکره «استاد هیمن» با ارتفاع ۴ متر در میدان استاد هیمن مهاباد
ساخت و نصبپیکره «استاد محمد قاضی»مترجم نام آوازه کرد ایرانی با ارتفاع ۴ متر در میدان محمد قاضی
ساخت و نصب پیکره «میر عماد قزوینی» با ارتفاع ۵ متر در میدان میر عماد قزوین
ساخت و نصب پیکره «لذت رهایی» با ارتفاع ۳ متر در میدان پارک کودک اصفهان
ساخت و نصب پیکره «شیخ محمود برزنجه» با ارتفاع ۸ متر در میدان شیخ محمد سلیمانیه عراق
ساخت و نصب پیکره «مستوره اردلان» با ارتفاع ۴ متر در پارک اربیل عراق
ساخت و نصب پیکره «شیخ حسن علی (جگر خون)» در اربیل عراق
ساخت و نصب نقش برجسته «سرباز مادی» با ارتفاع ۵/۲ در سر در موزه سنندج
ساخت و نصب نقش برجسته «زیویه» با وسعت ۱۰۰ متر مربع در میدان و ورودی پارک آبیدر
ساخت چندین سردیس از تیپهای مناطق مختلف کردستان جهت نمایش در موزه مردم شناسی خانه آصف
ساخت چندین سردیس از شخصیتها و مشاهیر کرد جهت نمایش در موزه مردم شناسی خانه آصف
برگزاری اولین نمایشگاه مجسمههای شخصی (با بیش از چها پیکره) در نگارخانه ارشاد راهیابی
شرکت در دومین بی ینال مجسمه سازی ایران (موزه هنرهای معاصر تهران)
ساخت و نصب پیکره بیسارانی در سنندج .
ساخت و نصب پیکره انفال در اربیل
ساخت و نصب پیکره معلم در دهگلان
دومین نمایشگاه مجسمه های استاد ضیاء الدینی از 25 اسفند ماه 93 لغایت 4 فروردین 94 در دو نوبت صبح وعصر از ساعت 10 تا 12 و 16 الی 20 آماده بازدید علاقه مندان می باشد .
.......
با تشکر از برادر عزیزمان آقای ایرج کاکی « مدیر روابط عمومی حوزه هنری استان کردستان » برای ارسال این گزارش
.......
جهت مشاهده تصاویرزیر با کیفیت مطلوب و بالا روی آنها کلیک نمایید
.....
......
......
......
......
......
......
......
......
......
......
......
لطفا با نظرات ارزشمند خود ما را یاری فرمایید
شما نیز می توانید جهت مشاهده مطالبی که مخصوص اعضای ویژه این سایت است به عضویت رسمی این سایت در آمده و از این پست و دیگر پستها و تصاویر محدود شده دیدن فرمایید