فروش آثار به موزه های داخلی و خارجی سبب رونق هنر می شود
گفتگوی خبر گزاری جمهوری اسلامی ایران - ایرنا - با هنرمند ارجمند عباس رحیمی مبدع نگارینه خط
.......
.......
تهران-ایرنا- مبدع نگارینه خط گفت: خرید آثار هنرمندان و اهدای آن به میهمانان خارجی و یا فروش آثار به موزه های داخلی و خارجی، باعث رونق هنر می شود.
عباس رحیمی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار هنرهای تجسمی ایرنا افزود: اختصاص بودجه هنری به وزارتخانه ها و ادارات، به ویژه آنهایی که به طور مستقیم یا غیرمستقیم با هنر و فرهنگ در ارتباط هستند، بسیار حیاتی است.
وی ادامه داد: خرید آثار هنرمندان توسط این نهادها و اهدای این تولیدات هنری به میهمانان خارجی یا فروش این آثار به موزه های داخلی و خارجی از طرفی باعث رونق هنر و هنرمندی و از طرف دیگر رشد و توسعه فرهنگ و هنر ایرانی اسلامی در جهان خواهد شد.
این هنرمند نگارینه خط افزود: با نگرشی گذرا به تاریخ چند هزار ساله، ایران با داشتن نقاط گردشگری باستانی متعدد، هنرها و صنایع دستی فوق العاده و جغرافیای خاص، جزو 10 کشور برتر جهان است. تاثیرات مثبت و سازنده علمی، هنری، فرهنگی و ادبی ایران بر سایر تمدن های بشری در طول تاریخ انکارناشدنی نیست.
رحیمی خاطرنشان کرد: میراث گرانبهای به جا مانده، شایسته احترام و پاسداری است، احیا و حفظ و حراست از تک تک نهادهای ملی و فرهنگی و هنری برای نسل امروز و آینده وظیفه هر ایرانی است، تنها با آموزش، برنامه ریزی و مدیریت صحیح است که می توان از این گنجینه تمام نشدنی در جهت رشد و توسعه اقتصادی بر پایه میراث فرهنگی بهره برد.
وی ادامه داد: رشته های مختلف هنری بدون توجه به موانع موجود کم و کاستی ها و ارائه ضعیف محصولات هنری در سطح ملی و جهانی با سرعت شگفت آوری رو به رشد بوده اند که این نشان از توان بالقوه ریشه های هنر در ایران دارد.
رحیمی با اشاره به برگزاری برخی جشنواره ها گفت: بعضی از جشنواره ها فقط افتتاحیه و اختتامیه دارند که در اینجا نه هنرمند به درستی دیده شده و نه آثارش مورد ارزیابی و ارزش گذاری قرار گرفته، در حالی که ارائه درست این آثار می توانست در کنار رشد و بلوغ و تعالی هنرمند، به تامین منافع اقتصادی برای او و ایجاد انگیزه و شوق برای تولید آثار هنری بهتر منجر شود.
وی گفت: آشنایی با تاریخ تمدن، فرهنگ و هنر و جغرافیایی ایران، بهترین مسیرها را برای فروش آثار هنری ایران در بازارهای جهانی باز می کند، هدف اصلی اقتصاد هنر، ارزآوری است وگرنه فروش میلیاردی یک تابلو در داخل کشور چیزی غیر از جابجایی پول کشور از جیب یک مجموعه دار به جیب یک واسطه آثار هنری یا بالعکس نبوده و گره ای از اقتصاد متکی به نفت ما باز نمی کند.
رحیمی افزود: البته در دهه های اخیر تعداد معدود هنرمندانی داشته و داریم که با حرکتی خودجوش و گاهی با پشتیبانی نهادهای فرهنگی و دولتی در عرصه های جهانی خوش درخشیده اند، اما اقتصاد هنر بحث کلانی است که می تواند با مدیریت و هماهنگی با زنجیره اقتصادی کشور در کنار میراث فرهنگی و گردشگری و صنعت توریسم، ضمن دستاوردهای فرهنگی، منافع اقتصادی پایاپای با صنعت نفت و معادن و حتی فراتر از آنها در پی داشته باشد.
به گفته وی، اگر بخواهیم به شعار اقتصاد مقاومتی عمل کنیم بهتر است به جای خالی کردن ذخایر نفتی و گاز و معدن که به نسل های بعدی تعلق دارد، کمی هم به ذخایر بی پایان فرهنگی و تاریخی خود توجه کنیم.
......
خبرنگار: صدیقه بهارلو
انتشار دهنده: جواد دهقانی
.......
منبع : https://www3.irna.ir/fa/News/82390405/
.......
لطفا با نظرات ارزشمند خود ما را یاری فرمائید
شما نیز می توانید جهت مشاهده مطالبی که مخصوص اعضای ویژه این سایت است به عضویت رسمی این سایت در آمده و از این پست و دیگر پستها و تصاویر محدود شده دیدن فرمایید