گزارش جامع و تصویری از مراسم رونمایی از جدید ترین کتاب استاد یدالله کابلی خوانساری با عنوان سماع در سماع و تجلیل از شان ، مقام و زحمات این استاد معاصر کشور در فرهنگسرای نیاوران
........
........
به گزارش سایت آثار هنرمندان ایران - عزیزی هنر ، فرهنگسرای نیاوران روز دوشنبه 20 مهرماه 1394 یک روز به یاد ماندنی و خاطره انگیز را در تاریخ افتخارات خود به ثبت رساند ، مراسم رونمایی از جدیدترین کتاب استاد یدالله کابلی خوانساری « چهره ماندگار عرصه خوشنویسی کشور » با عنوان سماع در سماع که شامل گلچینی از آثار نمایشگاهی خطوط شکسته نستعلیق این استاد وارسته و تجلیل از شان ، مقام و زحمات این استاد معاصر خوشنویسی کشور در فرهنگسرای نیاروان با حضور بی سابقه اساتید و هنرمندان از سراسر کشور و حضور معاون هنری وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار گردید .
حضور بيش از صد تن از سخصيت هاى عاليقدر واستادان برجسته هنرهاى معاصر زينت عزت وشكوه گراميداشت خط شكسته معاصر بودند وجمعيتى كه معاون هنرى وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جناب آقای مراد خانی گفتند من درين ٢٠ساله اخير چنين جمع معتبر واينچنین زيبا وپر شورو باحضور همه استادان هنر ایران را نديدم .
این مراسم سخنرانانی هم داشت که هر یک به نوعی ارادت خود را به محضر این استاد والا مقام نشان داده و پیرامون شخصیت هنری ، اخلاقی ، خدمات و جایگاه ایشان در سطح بین الملل به ایراد سخن پرداختند .
در پایان این برنامه کلیه حضار برای پذیرائی به سالن دیگری دعوت شدند و همزمان از نمایشگاهی که به همین مناسبت از آثار این استاد گرانسنگ عرصه هنر و اخلاق برگزار شده بود دیدن کردند .
در ادامه گزارشی از سخنان اساتید گرانقدری که در این مراسم به ایراد سخن پرداختند را تقدیم وجود نازنین دوستان بزرگوار می کنیم :
...........
لازم به ذکر است اجرای زیبای این برنامه توسط استاد سهیل محمودی بر عهده داشتند که سخنان ، اشعار ، و اجرای فوق العاده ایشان حال و هوای خاصی به این برنامه داده بود .
سید عباس سجادی « مدیر فرهنگسرای نیاوران » :
امشب فرهنگسرای نیاوران به واسطه حضور نازنینان حاضر ستاره باران است گرد شمع وجود استاد یدلله کابلی خوانساری که از افتخارات هنر ایران هستند .
مدیر عامل مجموعه فرهنگی نیاوران آقای سید عباس سجادی در ابتدا ضمن خیر مقدم خدمت کلیه حضار فرمودند :
بنیاد آفرینش های هنری نیاوران افتخار دارد با حضور شما به خود ببالد ، امشب فرهنگسرای نیاوران به واسطه حضور نازنینان حاضر ستاره باران است گرد شمع وجود استاد یدلله کابلی خوانساری که از افتخارات هنر ایران هستند .
ایشان تقارن این برنامه را با روز بزرگداشت خواجه اهل راز حافظ شیرازی را تبریک عرض کردند و از برگزار کنندگان این برنامه تقدیر ویژه کردند و کلام خود را با این غزل خود صحبتشان را به پایان رسانیدند :
تلخ و گس نوشيدم و برداشت فالم را گرفت
خواند خط تلخ فالم را و حالم راگرفت
خيره بر فنجان نگاهي تلخ تر از قهوه كرد
سر تكان داد و خيالات زلالم را گرفت
آمدم چيزي بپرسم ناگهان بغضي شگفت
در گلو تكثير شد ، راه سوالم را گرفت
عمق فنجان را نشانم داد، مكثي كرد و رفت
پاشدم انگار دستي زير بالم را گرفت
خواستم تا با مرور روزهاي دور دست
گم شوم در خاطراتم ، غم مجالم را گرفت
تلخ آبي در زلال جام رقصيد و سپس
در گلو جاري شد و حس حلالم را گرفت
دست بر دامان «حافظ» شد دل دلواپسم
مرحبا آن پيك مشتاقان، ملالم را گرفت
"ميل من سوي وصال و قصد او سوي فراق
ترك كام خود گرفتم" ، او كه فالم را گرفت
..........
شهداد فاضلی خوانساری « محقق و فرهنگور »
شهر خوانسار آدمهای برجسته زیادی دارد، ولی در حد یدالله کابلی کم داریم.
جناب آقای شهداد فاضلی خوانساری دیگر سخنران این مراسم بود که با اشاره به اینکه جامعه مدیون هنرمندانی چون کابلی است، گفت: متاسفانه در دنیایی زندگی میکنیم که پر از خبرهای تلخ و ناگوار است و کسانی که ادارهی دنیا در دستشان است عامل رنجها و فقر مردم هستند.
و به همین دلیل همش آدم ناراحت است و در همین دنیا کسانی هم هستند که زیبایی و لطافت خلق میکنند.
واقعا وقتی در دنیا برای هنرمندانشان ارزش قائل می شوند می شود فهمید تفاوت تا کجاست ، کابلی از هنرمندانی است که همهی عمر دست به خلق زیبایی زد، اما هرگز توقعی از جامعه نداشت و از استعداد خداییش استفاده کرده و برای مردم آثار زیبا خلق نمودند . ما مدیون هنرمندانی چون او هستیم وهر چه برای ایشان بزرگداشت و نکوداشت بگیریم کم گرفته ایم
.
او افزود: شهر خوانسار آدمهای برجسته زیادی دارد، ولی در حد یدالله کابلی کم داریم.
آوازه شهرخوانسار به توسط او در جوامع بینالمللی نیز پیچیده و شهرت استاد از خوانسار و تهران و ایران گذشته و در تمام جوامع بین المللی اشتهار دارند و صرفا این تنها به خاطر هنر او نیست ، بلکه مربوط به شخصیت عارفانهاش ، نوع زندگی و محبتشان نیز میشود. یادم هست در دو سالی که در ونکور کلاس های عملی و نظری و نمایشگاه های متعدد داشته ، چقدر روحیه ایرانیهای آنجا به خاطر حضور ایشان تغییر کرده بود. و جلسات فرهنگی هنری که قرار بود با حضور ایشان برگزار شود ، خبرش در همه شبکه های خبری و مطبوعاتی و روی صفحه مجلات آنجا درج می شد . دست او را به خاطر همهی خدمات و تولیدات فرهنگیاش در این سالها میبوسیم و برایش طول عمر و سلامتی آرزو میکنیم.
ایشان در ادامه گفتند از شاخصه های دیگر کابلی و بزرگترین خدمتش شاگردانی است که تربیت و تعلیم کرده اند که الان خودشان در حد استاد هستند و افتخار خود استاد کابلی هستند
آقای فاضلی خوانساری فرمودند : در اینجا لازم است از همسر او هم تشکر کنیم؛ که شرایط خوبی را برای ایشان فراهم کردند که استاد دغدغه و نگرانی نداشته باشند ، چرا که هنرمندان بسیاری از موفقیتهای خود را مدیون همسرانشان هستند
ایشان از برادان میر باقری و مرحوم پدرشان، مسئولین انتشارات خانه فرهنگ و هنر گویا نیز به نیکی و از افتخار آفرینی ایشان در عرصه تولیدات فرهنگی و هنری یاد کردند .
ایشان در پایان خطاب به استاد کابلی فرمودند خدا شما را حفظ نماید و همه مردم ایران شما را دوست دارند که فقط برای این کشور افتخار آفریدید و واقعا به حق شما چهره ماندگار واقعی می باشید
...........
استاد غلامحسین امیرخانی « ریاست شورای ارزشیابی هنری انجمن خوشنویسان ایران » :
برای سخن گفتن از هنرمندانی چون استاد یدالله کابلی باید بیش از یک جلسه وقت گذاشت.
استاد امیر خانی ضمن عرض ارادت محضر اساتید بزرگی که در این مراسم هستند سخنان خود را آغاز نمودند
ایشان در ابتدا با بیان اینکه پیوند و معجزه عجیب هنر کیمیایی است که همه مردم دنیا را به هم پیوند داده، گفت: اگر نیک بنگریم، شرق و غرب عالم در ارادت به عالم فرهنگ و هنر مشترک هستند. کسانی که در زمینه دانش هنر و شناخت عالم فرهنگ و هنر هیچ ورودی نکردهاند، گاهی عشق و ارادت و علاقهشان به این حوزه ارزشمندتر است، چون با خلوص عشق میورزند و با تمام وجود و بدون نگاه کارشناسی در هنر غرق میشوند.
او افزود: برای سخن گفتن از هنرمندانی چون استاد یدالله کابلی باید بیش از یک جلسه وقت گذاشت.
ایشان با ذکر شعری از زنده یاد کاشانی بنیانکذار موسسه یاوری یاد و خاطره این بزرگمرد را گرامی داشتند و فرمودند که استاد کابلی نیز از کسانی است که همکاری موثری با جمعیت یاوری خراسان برای ساخت مدرسه در نقاط مختلف و محروم کشورداشته که تا کنون بیش از 800 مدرسه ساخته اند و این بسیار ارزشمند و حائز اهمیت است .
ایشان فرمودند : در بیان واقعیتها چند چیز عامل ارزشمندی و ماندگاری است؛
اول اینکه فضل تقدم چه جایگاهی در عالم دارد و چه کسی پایه گذار باشد. اینکه چیزی وجود نداشته باشد و یک نفر آن را به وجود بیاورد یک قیمت دیگری دارد. سال 1350 از خط شکسته سایه و خاطرهای بیش باقی نمانده بود وقتی سید گلستانه در سال 1318 فوت کرد به طور کلی در استمرار خط شکسته بریدگی ایجاد شد از لحاظ هنری و انجمن خوشنویسان با مدیریت ارزشمند مرحوم خسرو زعیمی به این نتیجه رسیده بود که نباید بگذارد این خط به بوته فراموشی سپرده شود، بنابراین زمینهسازیهایی برای برگزاری کلاس و تعلیم این خط زیبا و رقصان انجام شدو استاد کابلی و یکی دو نفر دیگر که در بعد از جوانان همراه ایشان این خط را احیا نمودند .
امیر خانی دومین عامل ماندگاری استادکابلی را دوام بخشیدن به این هنر دانستند و گفتند : این دوام نیازمند همت ،اراده محکم ، برنامهریزی ، عشق و فداکاری و عدم سود جویی بود. جامعه بشری بر ستون تعلیم و تعلم استوار است و ارزش این امر با چیز دیگری برابری نمیکند. همه خیرات و برکات از رابطهی معلم و شاگردی است. کابلی یکی از موفقترین معلمان هنر خوشنویسی خط شکسته است. او در طول این 40 سال این دوام و حرکت را با عشق و علاقه ادامه داده است.
وی سومین شاخصه ماندگاری را فعالیت و عدم خستگی دانستند و گفتند خیلی ها در اواسط کار خسته می شوند و فعالیت خویش را رها می کنند .
ایشان به برگزاری نمایشگاهها و چاپ کتب متعدد استاد کابلی اشاره کردند و گفتند: دست و ذهن کابلی در این سالها خسته نشده است. او فعال و در حرکت بوده است
ریاست شورای ارزشیابی هنری انجمن خوشنویسان ایران چهارمین عامل ماندگاری در عرصه هنر را شاگرد پروری عنوان فرمودند
ایشان از شاخصه های دیگر استاد کابلی را شاگرد پروری ایشان دانستند و گفتند : شاگردان ایشان باید در فهرست طولانی معرفی شوند و همه دارای شایستگی های ویژه هستند .
این خوشنویس در پایان سخنانش به لزوم توجه به آدابدانی اشاره کرد و گفت: در طول چند سال گذشته آدابدانی و برخورد درست فراموش شده است. پیش از این حق بزرگتر و کوچکتری و حق سلام و علیک ارزش داشت و روابط طوری بود که باعث ایجاد محبت و مودت میشد، اما حق استاد و شاگردی به خوبی رعایت نمیشود و در غیاب و حضور هم، یکدیگر را میخراشیم .
لذا اخلاق ، رفتار ، مهربانی و شخصیت استاد یدالله کابلی الگویی است که میتوان با نگاه به اهمیت آن از درشتخویی پرهیز نمود و آن را به جرقهی مهر و محبت تبدیل کرد.
.............
صادق خرازی « نماينده وزارت امور خارجه ايران امريكا ومحقق ومروج فرهنگ وهنر ايران » :
کابلی در مسیر کتابت شکسته نستعلیق میراثدار خط شکسته در ایران است
صادق خرازی نیز از حاضران در این مراسم ضمن تبریک به آحاد ملت ایران و همشهریان استاد کابلی مردمان خوب و با فضیلت خوانسار تبریک گفتند که دردانه هنر و کتابت معاصر ایران را به خود اختصاص دادند و با اشاره به سه دهه شناختش از کابلی،گفت: خوانسار، این شهر پر از مهر و صفا و فرهنگ زادگاه کتابت تاریخ هشت قرن ایران است. از دوره تیموریان به بعد در بین همه کاتبان بزرگ قرآن یک کاتب بزرگ جلی نویس نسخ نویس قدرتمند نویس خوانساری را میتوان مشاهده کرد
خوانسار مثل قزوین زادگاه خط و کتابت ما ایرانیان است این شهرها مثل مناطقی هستند که گویی هنر چون معادن طلا از آن سرزمین جوشش دارد
او افزود: انسانیت، شخصیت، مردانگی،مروت ، همزیستی ، همنوعدوستی و اخلاق خوب مولفههایی است که کابلی را کابلی کرده است. هنرمند شدن کار آسانی است، اما هنرمند ماندن دشوار و سخت است
وخداوند به استاد کابلی این تشخص فرهنگی و این ویژگی اخلاقی را عطا کرده که تنها وجود خویش را نه تنها خدمتگذار بکر و فرهنگ و هنر و هنرمند قرار داده بلکه در همه مسائل انسانی و در همه جاهایی که نیاز به کمک است استاد کابلی از پیشکشوتان و پیش قراولان خدمت به آحاد ملت ایران است
سلام بر کابلی و کابلی ها ، امیدوارم قدر هنرمندان را بدانیم. آنها سفیران پرافتخاری هستندهر کجا که هستند برای کشور افتخارند و به هر کجا وارد شوند آبرو برای ما میخرند. نه اهل شعارند و نه تمنای چند روزهی دنیوی دارند. کابلی در مسیر کتابت شکسته نستعلیق میراثدار خط شکسته در ایران است. امیدوارم عمری به بلندای آفتاب داشته باشدو امیدوارم همه قدر این بزرگمرد را بدانند
ایشان از معاون محترم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی جناب آقای مراد خانی درخواست کردند که :
کابلی که در مسیر کتابت شکسته نستعلیق ایران از دوران صفوی میراث دار کتابت خط ایران است یعنی از زمان میرزا شفیعا و عبد المجید درویش تا میرزای گلستانه تا معاصرین شکسته نویس جناب آقای کابلی را به عنوان یک مدرسه فکری کتابت و خط شکسته نستعلیق معاصر باید در ایران ثبت کنید
خرازی در پایان اظهار کرد: هنر را با قدرت و سیاست نمیشود آلوده کرد. قدرت و سیاست رفتنی هستند و آنچه میماند هنر و اخلاق است که سلطان تاریخی قلبهای ملت ایران هستند
...........
استاد هوشنگ اردلان « استاد پيشكسوت هنر ومعمارىً دانشگاه تهران » :
من خوشنویس نشدم، اما تار الماسهای وجود او از من یک شاعر گمنام ساخت
استاد هوشنگ اردلان –معمار و از دوستان استاد یدالله کابلی- نیز در این مراسم گفت: سال 1347 شاهد یک جمع بینظیر در دانشکده هنرهای زیبا بودم. در اولین دیدار، یدالله کابلی را در هیأت یک جوان باصفا دیدم و با دیدن تابلوی کوچکی متبرک به نام «علی (ع)»، شیفتهاش شدم. 47 سال است که در محضر او هستم. و خالصانه می گویم پیشانی او برای من یک محراب متبرک است. مادرم نیز شیفته او بود و به من میگفت کابلی جای برادر نداشتهات است. من خوشنویس نشدم، اما تار الماسهای وجود او از من یک شاعر گمنام ساخت
استاد اردلان سخنان خود را با خواندن شعری به پایان برد
............
خانم اکرم معماری « همسر محترم استاد ید الله کابلی خوانساری »
سپس همسر استاد یدالله کابلی سرکار خانم اکرم معماری پشت تریبون قرار گرفت و گفت دوست داشتم دلی صحبت کنم اما چون فرصت کم است متنی را اماده کرده ام که تقدیم می کنم و متنی را در ستایش ویژگیهای شخصیتی و هنری همسرش برای حاضران خواند که بسیار زیبا و هنرمندان و عاشقانه بود که این متن تقدیم وجود نازنینان همراه میگردد :
دانه را آن زمان که در خاک است
در دلش آفتاب ادراک است
سپاس خداوندی را که خالق عشق و مهر و مظهر آفرینش همه زیبائیهاست و شکر می گویم که در جان من « شوق هنر دوستی » نهاد و در دستان ید الله « یدالهی » نهاد و او را تشنه جستجو و تلاش و توفیق ایثار بخشید تا با کوششی خستگی ناپذیر و همتی بلند عمری را عشق بنویسد، بنویسد ، بیاموزد و بپروراند ، فرزندان مشتاق این هنر زیبا و ظریف را و گنج وجود و عقیق هنری اش را ارمغانی سازد برای تعالی روح پاک جوانان برومند این دیار گهر بار و جاودانگی تاریخ سرزمین ایران
قلمی خواهم ساخت از نی باغ بهشت ، جوهر از شیشه ذات ، نور از شمع وجود تا نویسم همه جا روزگارت خوش باد ، روزگارت خوش باد ، همه جا نام تو از مهر به لبها جاری و به سلامت ببری راه به پیش ، به سلامت ببری راه به پیش.
..........
علی مراد خانی « معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی » :
شاعرانی چون حافظ با خط هنرمندانی مثل یدالله کابلی در جامعه زندگی میکنند
علی مرادخانی –معاون محترم هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی- نیز در این مراسم، اظهار کرد: شاعرانی چون حافظ با خط هنرمندانی مثل یدالله کابلی در جامعه زندگی میکنند و حیاط دارند . ما در زمنیههای مختلف هنری هنرمندان بزرگی داریم، بهخصوص در زمینهی کتابت و خوشنویسی بزرگانی داریم. آنها با توفیقی که خداوند عطا کرده میتوانند چنین فضایی را ایجاد کنند.
او افزود: سالها پیش وقتی میخواستیم برای مشق خط برویم، کلاسهای استاد کابلی خیلی شلوغ بود و این جمعیت زیاد شاگردان او را دستنیافتنی کرده بود. برای همین میگفتند که فقط میتوان با شاگردان او کار کرد و خودش را نمیشود پیدا کرد ، دلیلش صفا و صمیمیت اوست که با علاقمندان و شاگردانش زلال بودن است . در سالهای اخیر که مسؤولیتی داشتم، با بسیاری از اساتید حوزههای مختلف در ارتباط بودم. بعضی از آدمها هستند که به نوعی در هر ملاقات به آدم زندگی میبخشند و من اعتراف میکنم که جناب استاد کابلی آنی دارد که اگر در ارتباط با او باشید، گرفتارش میشوید و به غیر از خوبی از ایشان هیچ نمی بینید . .
مرادخانی همچنین بیان کرد: بیشترین چیزی که از او میبینیم صفای باطن و درون پاک و زلال است. هر لحظه که از او یادی میشود، همه احساس شعف و خوشحالی میکنند. امیدوارم کماکان این بزرگی و صفا با طول عمر او ادامه داشته باشد.
.................
استاد محمد حیدری « عضو شورای ارزشیابی انجمن خوشنویسان ایران » از شاگردان استاد کابلی
استاد محمد حیدری سخنان خود را با خواندن چند بیت شعر آغاز نمودند :
یار من آنکه لطف خداوند یار اوست
بیداد و داد و رد و قبول اختیار اوست
دریای عشق را به حقیقت کنار نیست
ور هست پیش اهل حقیقت کنار اوست
صاحب دلی نماند در این فصل نوبهار
الا که عاشق گل و مجروح خار اوست
دانی کدام خاک بر او رشک میبرم
آن خاک نیکبخت که در رهگذار اوست
اگر در این مجال کوتاه بخواهم مطلبی در خصوص جایگاه و تاثیر حضور استاد در عرصه خط شکسته عرض کنم قطعا جز بیان یک از هزار نخواهد بود لذا به اجمال عرض می کنم که استاد در مقطعی از تاریخ خوشنویسی معاصر دل به تجدید حیات خط شکسته بست که از آن جز نامی نمانده بود و عرصه خوشنویسی در اختیار خط نستعلیق بود و شرایط اقتضا می کرد از پرداختن به اموری که ریسک بالا دارد اجتناب کند و این دلبستگی استاد در ورود به عرصه شکسته ، اولین قدم جسورانه ایشان بود ، در عین جوانسالی، تا نزدیک به میانه دهه شصت شیوه نگارش استاد مبتنی بود بر نگرشی تلفیقی به شیوه درویش و گلستانه ، اما از این زمان به بعد شناخت کامل ایشان به خواص بصری خط شکسته و احاطه و اشراف تجربی ایشان به گرافیک باعث شد تلاش و همت خود را مصروف ابداع شیوه ای از نگارش خط شکسته نماید که کاربرد های وسیع تر و خلاقانه تری را شامل شود و در عین حال متعلق به این دوره باشد همانگونه که در جایی از قول کاندینسکی خواندم که هر اثر هنری فرزند زمان خویش است و در بسیاری از موارد زائیده احساسات ما ، در نتیجه هر دوره فرهنگی هنر ویژه خود را می آفریند که تکرار ناشدنی است تلاش برای احیای اصول هنری گذشته در بهترین شکل خود ، هنری مرده را تولید می کند. برای ما زندگی و احساس کردن مانند یونانیان قدیم ممکن نیست به همین علت کسانی که از شیوه های مجسمه سازی یونانیان پیروی می کنند تنها به شباهتی ظاهری دست می یابند ولی اثر آنان همچنان بی روح است .
با وجود این نوع دیگری از شباهت ظاهری وجود دارد که بر مبنای حقیقی استوار است هنگامی که از نظر روحی و اخلاقی ، گرایش درونی یکسان و ایده آل های مشابهی وجود دارد که در ابتدا دقیقا دنبال شده ولی بعد ها به فراموشی سپرده شده اند به طور منطقی این شباهت حس درونی دوره ای با دوره دیگر سبب احیای گونه ای از فرم ظاهری می شود که در خدمت بیان احساسات درونی دوره قبل بوده است در هر مانیفستی بذر تلاش به سوی انتزاع « غیر مادی گری » وجود داره آنها آگاهانه و یا نا آگاهانه از پند سقراط اطاعت می کنند ، خودت را بشناس ، هنرمندان آگاهانه یا ناآگاهانه مصالح خود ، مصالحی که شیوه غالب کارشان است را ارزیابی می کنند و ارزش آن را با عناصر معنوی آن هماهنگ می کند .
اتفاقی که یقین دارم در مورد استاد بزرگ ، استاد کابلی آگاهانه بوده و تاثیرات آن در هنر خوشنویسی امروز به وضوح قابل مشاهده است اما امروز و این مراسم با شکوه که به عنوان رونمایی از کتاب سماع در سماع جناب استاد کابلی اختصاص پیدا کرده ، اما این مراسم صرفا مراسم رونمایی از یک کتاب نیست ، مراسم رونمایی از یک مجموعه آثار نیست ، امروز و این مراسم ، مراسم رونمایی از یک عمر تلاش صادقانه است مراسم رونمایی از چند دهه خدمتگذاری ، مراسم رونمایی از خلاقیت ، همت و صداقت است و مراسم رونمایی از بازکردن پنجره ای جدیده در دنیای خوشنویسی شکسته معاصر این سرزمین .
در پایان استاد محمد حیدری با قرائت یک شعر کوتاه از مرحوم فریدون مشیری به سخنان خود پایان دادند و آن شعر تقدیم می گردد :
چه زیباست که چون صبح پیام ظفر آری
گل سرخ
گل نور
ز باغ سحر آریم
چه زیباست، چو خورشید، درافشان و درخشان
ز آفاق
پر از نور
جهان را خبر آریم
چه زیباست، که با مهر، دل از کینه بشوییم
چه نیکوست
که با عشق
گل از خار برآریم
گذرگاه زمان را، سرافراز بپوییم
شب تار جهان را
فروغ از هنر آریم
اگر تیغ ببارند، جز از مهر نگوییم
وگر تلخ بگویند
سخن از شکر برآریم
بیایید، بیایید، ازین عالم تاریک
دل افروزتر از صبح، جهانی دگر آریم
...........
استاد دکتر جواد بختیاری « رییس شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران »
در پایان این مراسم استاد دکتر جواد بختیاری « رییس شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران » فرمودند : جاودانگی رمز و رازش را به راحتی برای کسی فاش نمیکند، اما برای کابلی این کار را کرده است.
این استاد عزیز در ادامه از شهردار خوانسار خواستند که یکی از بهترین میدانهای اصلی شهر را به اسم این استادگرانقدر نام گذاری نمایند و همچنین ساخت تندیسی فاخر از او را به توسط هنرمندان مجسمهساز و نصبش در جای مناسبی از شهر را در دستور کاری خود قرار دهند .
........
جهت مشاهده تصاویر این مراسم با شکوه در سه بخش مختلف روی تصاویر زیر کلیک نمایید
........
بخش اول تصاویر
........
بخش دوم تصاویر
........
بخش سوم تصاویر
........
لطفا با نظرات ارزشمند خود ما را یاری فرمایید
شما نیز می توانید جهت مشاهده مطالبی که مخصوص اعضای ویژه این سایت است به عضویت رسمی این سایت در آمده و از این پست و دیگر پستها و تصاویر محدود شده دیدن فرمایید